BALE Advokatfirma

BALE Advokatfirma er stiftet af Marianne Bale, der er er født og opvokset i nabobyen Ikast, hvortil hun også i dag har stærk tilknytning.

De lokalpatriotiske gener gør, at Marianne er meget engageret i såvel erhvervsmæssige som sociale aktiviteter både i Herning og i Ikast.

Marianne begav sig ud på advokatvejen som færdiguddannet jurist i 1999, hvor hun blev ansat hos DAHL Advokatfirma i Herning.
I 2009 blev BALE Advokatfirma etableret.

BALE Advokatfirma stræber efter at levere de stærkest tænkelige kompetencer på det familie- og arveretlige område og på debitorsiden.

Marianne har hos Midt Factoring A/S i Ikast oparbejdet stærke kompetencer i relation til håndtering af debitorer og erhvervsmæssige konflikter og
BALE Advokatfirma er førende inden for inkasso og retssagsbehandling.

Håndtering af skilsmisser, børnesager og bodelinger er ligeledes en stor del af kontorets hverdag og der behandles mange retssager, såvel i byretten som i landsretten. Udarbejdelse af testamenter, ægtepagter, samejeoverenskomster er ligeledes dagligt forekommende opgaver og de private kunder kommer også til BALE Advokatfirma for at få rådgivning i forbindelse med køb af fast ejendom.

I forbindelse med sit arbejde som advokat afvikler Marianne mange foredrag i Herning, Ikast og omegn omkring retsforholdene for samlevende, gifte som ugifte. Derudover afvikler Marianne foredrag om debitorstyring og inkasso.

BALE Advokatfirma er medlem af Danske FAMILIEadvokater og Danske INKASSOadvokater.